Pædagogisk assistent til Center for Botilbud

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du tydelig i din pædagogiske tilgang? Vil du møde borgerne med en anerkendende, relatonel og ressourcefokuseret tilgang? Så er det dig vi leder efter ved Center for Botilbud - Ressourcefokuseret støtte til det levede liv.

Vi søger to pædagogiske assistenter til dækning af vores barselsvikariater

Arbejdssted:

Center for Botilbud, Centervej 6000 Kolding.

Arbejdstid: 

Vi søger en pædagogisk assitent på 30 timer ugentligt - med mulighed for dialog om endelig time antal, så det passer til dig. Der vil være skiftende arbejdstider dag/aften og weekender i fast rul.

Ansættelsestidspunkt:

Vi ønsker stillingen besat pr. 01.09.23.

 

Vi har to stillinger i spil fordelt på to afdlinger på Centervej: Centervej 19 og Centervej 21-09. 

Centervej 19 og Centervej 21-09 er afdelinger under fagcenteret; Center for Botilbud, og er et botilbud til voksne efter servicelovens §85. På matriklen bor der 40 voksne. I de to førnævnte afdelinger, er der henholdsvist 12 beboere og 14 beborere, der alle har et varigt udviklingshandicap eks. autisme, DOWNS og andre mulitible handicaps m.fl. 

Det daglige arbejde er kendetegnet ved solidt fagligt niveau. Du er på arbejde med 4-5 øvrige kollegaer i din vagt og vagten er alsidig og foranderlig. Målgruppen er kendetegnet ved et stort behov for forudsigelighed, struktur og systematik. Karakteren af støtten er meget forskellig. Nogen beboere er mobile og kan tale, men har brug for tæt støtte for at mestre deres liv og tanker, mens andre er total afhængige af den støtte vi levere. Aldersgruppen er fra start 20'erne og til 70 år. Der kan forekomme udadrettet adfærd. Borgergruppen har alle et stort behov for støtte bl.a. til personlig pleje, praktiske gøremål og til at mestre hverdagens op- og nedture.

Personale gruppen er tværfagligt sammensat med SSAer, ergo, pædagoger, omsorgsmedhjælpere og pædagogiske assistenter. Her udover arbejder vi meget tæt sammen med Centervejs fysioterapeuter.

Foruden bosøtte modtager beboerne også et uddannelses- og beskæftigelsestilbud SEL§104, samt et tilbud om fysioterapi, støtte til fællesskaber og meningsfyldte aktiviteter.

Alle borgere bor i egen lejlighed, som hver har deres personlige islæt og der arbejdes ud fra tanken om hjem, hjemmelighed og hjemfølelse. 

Fagligt er alle personaler uddannet i KRAP, hvilket er vores tværfaglige fundament for vores faglige arbejde. Vi har løbende faste teammøder og personalemøder, samt god mulighed for sparing i hverdagen. I barselsvikariatet bliver du en del af et team og dermed en aktiv del af opgaveløsningen. Vi dokumenterer vores indsats i Voksensudrednings modellen (VUM 2.0) og Fællessprog III (FSIII) i vores faglige systemer Sensum og Shareplan. Dokumentationen tager udgangspunkt borgerens bestilling. Vi sætter borgeren i centrum og er nysgerrige på borgeren og deres pårørende. Vi støtter borgeren individuelt til at mestre hverdagen og livet.

Vi siger kort at du bliver ansat til to ting; samarbejde og faglighed. Vi vil at fokus på det sunde og indholdsrige liv, hvorfor vi forsøger sammen at skabe nogle gode rammer, som understøtter det. 

Vi har en bred målgruppe, som alle har behov for en individuel og anerkendende tilgang. En tilgang som gerne skulle understøtte borgerens ønsker, håb og drømme for fremtiden.

 

Vi leder efter dig, der:

  • "… laver ting med os." - borgerne på Centervej
  • "…er refleksiv og ordentlig" - kollegaerne på Centervej
  • "… ikke er bange for at tage ansvar for kerneopgaven og fællesskabet" - ledelsen på Centervej

Vores forventninger til dig er:

  • At du byder ind med din faglighed, din viden og dine refleksioner både i daglig praksis, sparring med kollegaer og ind i teamsamarbejdet, både skriftlig og mundtligt.
  • At du kan arbejde ressourcefokuseret og anerkendende.
  • At du kan arbejde struktureret med borgernes indsatser.
  • At du tager ansvar, er fleksibel og har en høj etik i arbejdet.
  • At du kan indgå i et professionelt arbejdsfælleskab, hvor du evner at samarbejde. 

Vi tilbyder dig:

Som medarbejder på Centervej bliver du klædt godt på til opgaven. Det er vigtigt for os, at du har det godt og er tryg ved dit arbejde.

  • Et grundigt introforløb og mentorordning, hvor du er på følvagter med kollegaer, der klæder dig på til praksis og giver dig viden om borgerne.
  • En arbejdsplads med plads til humor.
  • En arbejdsplads med stor fleksibilitet og medindflydelse.
  • Mulighed for relevant efteruddannelse.
  • Gode muligheder for fastansættelse i forlængelse af barselsvikariatet

Læs og se mere om Centervej,

På Centervej arbejder vi med fokus på helheden. Vi ser en stor værdi i tværfagligt samarbejde og du vil derfor komme til at samarbejde med kollegaer med både pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund.

Vi arbejder ud fra visionen "Borgerens centrum" og herunder strategien "Selvværd og Sammenhæng".

Kan du se dig selv på Centervej?

Så send en ansøgning til os. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt afdelingsleder Rasmus Steinmetz på telefon: 2174 0715 eller Axel Rømer: 2154 1226.


Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: 

Ansøgningsfristen er den 7.07.23.

Ansættelsessamtaler: 

Samtaler afholdes i uge 28, så skynd dig at sende en ansøgning. Vi glæder os til at læse den.

Vi tilbyder, grundet ferieperiode, at samtalen kan afvikles over skype.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

 

Vi glæder os til at tage imod dig på Centervej


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c2b5a106)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Centervej - Center for botilbud, Centervej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=c2b5a106&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849897

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet