Sådan får du et godt hjemmekontor

Profilbillede

Dette indhold er sponsoreret

Flere og flere benytter hjemmet som arbejdsplads. Derfor er det vigtigt at skabe et godt hjemmekontor. Først og fremmest kræver det gode IT-løsninger, så teknikken ikke drikker. Det kræver, at man placerer arbejdsstationen et godt sted i hjemmet, og endelig skal det være et rart sted fyldt med personlighed, så man bliver inspireret i sit arbejde.

Gode IT-løsninger

På et hjemmekontor, der bliver brugt meget, er det vigtigt med IT-løsninger, som kan hamle op med dem, man bruger på et eventuelt virksomhedskontor. StarTech.com er specialister i at udvikle produkter til at gøre arbejdet fra hjemmekontoret effektivt og problemfrit, så det bliver en fonøjelse at arbejder fra hjemmet – og ikke besværligt og kompliceret.

Her er det muligt at få et bredt udvalg af docking-stationer, adaptere og monitorer, så man hele tiden er connected og har de bedste forudsætninger for at arbejde effektivt. Med en HDMI docking-station er det nemt at koble flere skærme til sin arbejdsstation, og ved hjælp af en network adapter kan man få den optimale netværksforbindelse.

For at få en ergonomisk korrekt hjemmekontor, kan man også få stativer og arme til at sætte diverse skærme op på en hensigtsmæssig måde, så man får en god arbejdsstilling, når man arbejder hjemmefra.

Placering i hjemmet

Det er ikke ligegyldigt, hvor i hjemmet man placerer en arbejdsstation, da det skal være et sted, hvor man både kan føle velvære og have fokus. Det kan være rart at have muligheden for at lukke af for resten af husstanden, når man arbejder, så hvis man har et rum med lidt ekstra plads, er det en fordel at installere arbejdspladsen her. Så er det stadig muligt at adskille arbejde og fritid. Har man ikke så stor en bolig, må man være mere kreativ og måske lave en mobil arbejdsstation, som kan gemmes væk, når den ikke bruges.

Lys er også en vigtig faktor, når man arbejder. Det er en god idé at placere arbejdsstationen tæt ved et vindue, så man får en masse naturligt lys. Derudover er det godt med god kunstig belysning, som ikke er for skarp, når man sidder og arbejder en hel dag.

Giv det personlighed

For at integrere arbejdspladsen i hjemmet på en god måde, kan man dekorere med billeder og andre personlige genstande, som skaber en hjemlig stemning, så man har lyst til at bruge tid der. Giv den gas med planter, plakater og farver, som inspirerer og giver energi og glæde, når man kigger på dem. Der er mulighed for at give den ekstra gas nu, hvor kontoret er en del af hjemmet, og man helt selv kan bestemme, hvordan det skal indrettes.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen