Serie 1: KIF er stadig ubesejret efter vanvittig storsejr

#45 Sune Jannek Thomsen blev topscorer for KIF i mandagens kamp (Foto: J. Lindved)
Profilbillede
dato

KIFs Serie 1-herrer fik mandag besøg af Andst U & IF, og her skulle drengene forsøge at fortsætte deres ubesejrede stime.

Og man kan roligt sige, at KIF ikke havde tænkt sig at give Andst så meget som en mikroskopisk chance. Jimmi Lindveds tropper bragede nemlig bare igennem, og vandt kampen med 47-16. En præstation som træner, Jimmi Lindved, havde følgende at sige om:

“Vi spiller helt igennem en rigtig god kamp. Vi står godt i forsvaret, og lukker kun 8 mål ind i første halvleg. Pauseresultat 22-8. Når vi står sammen i forsvaret er det noget, der gør det meget let at lave mål på kontra.”

KIF havde flere spillere i målhumør, hvor Sune Thomsen blev holdets topscorer med 11 mål. Samtidigt brillerede målmand, Alexander Levandovski, inde i målet med 13 redninger og én strafferedning. Men Jimmi Lindved hæfter sig ved kollektivet.:

“I dag vil jeg nævne hele holdet, det var en kollektiv sejr.”

Hvad er det der gør, at I vinder med så meget i dag?

“Når vi ikke får løbet kontra, så fungerer vores angrebsspil til UG, og vi har ikke ret mange afbrændere i stationært spil.”

KIF møder deres næste modstandere fra Kolding HK/KFUM i Parkhallen, Kolding. Der er kampstart lørdag den 26. november klokken 16:30.