Servicerådgiver

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvis vores nye kollega, der ved hjælp af godt overblik, effektivisering og god service skal sikre, at vores kunder altid får den bedste modtagelse og service på skadeværkstedet.

PROFESSIONEL KUNDEMODTAGELSE

Hos Bayern AutoGroup Kolding søger vi en servicerådgiver, der kan supportere skadeværkstedet og sikre en professionel kundemodtagelse, der matcher BMW & MINI brandets høje kvalitet. Som servicerådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være professionel modtagelse af kunder i forretningen og på telefonen, samt at varetage booking og planlægning af diverse kundeordrer på skadeværkstedet. Dertil får du til opgave at varetage taksering og kontrol af skader samt assistere med faktureringsarbejde.

I din rolle som servicerådgiver vil du ligeledes blive et naturligt bindeled mellem skadeværkstedet og det mekaniske værksted og du vil få til opgave, at planlægge og koordinere arbejdsopgaver herimellem således, at vi sammen yder den bedste faglige service til vores kunder.

SKARPT OVERBLIK, STRUKTUR OG SAMARBEJDE SKABER DIN SUCCES

Du har forventeligt erfaring som karrosseritekniker, mekaniker, autoteknolog eller lignende og du besidder en god forståelse for biler. Vi forstiller os, at du kommer fra en lignende stilling i autobranchen, hvor du har varetaget kundemodtagelse, booking og planlægning af kundeordre. Du kan også være en karrosseritekniker med ambitioner om at komme tættere på kunden og den daglige planlægning.   

Som person er du udadvendt, opsøgende og imødekommende i din tilgang til både kunder og kollegaer. Da jobbet som servicerådgiver indeholder mange kontaktpunkter og kræver et stort overblik, er det vigtigt, at du er struktureret i dit arbejde og administrativ stærk både i forhold til opgaver, systemer og deadlines. Du har gåpåmod, er engageret med et stort drive og du besidder et skarpt overblik selv i pressede situationer. Du vægter samarbejde og gode oplevelser højt, hvor du gerne går den ekstra mil for at give kunden den bedste service, samt hjælpe dine kollegaer på tværs af forretningen.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW & MINI entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads bliver i vores forretning i Kolding hvor du vil blive del af et bilhus med dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup Kolding A/S bliver du desuden del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. 

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn  

SKAL VI UDVIKLE OS SAMMEN?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Henrik Jespersen Kyster på 42 14 11 94.

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bayern AutoGroup Kolding A/S, Trianglen, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6000460

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet