Shelters er enormt populære i Kolding Kommune

Profilbillede
Astrid Bruun

Vil du gerne ud og sove i shelter her til sommer i Kolding Kommune? Så skal du være hurtig, da booking til dette sommerhalvår næsten er fuldt booket. Folk begyndte nemlig at booke shelters til denne sommer allerede sidste år

Kolding Kommune har mange lækre shelters og de er også meget populære henover sommeren. Der er blandt andet de nye sheltere, som ligger ved Dybvadbro Station. Disse shelters er specielt godt fyldte op i de populære ferieuger og det gælder faktisk størstedelen af de forskellige shelters i kommunen.

I de shelters der ligger ved Dybvadbro Station er det først muligt at booke en tid igen til september. En af grundene til at shelters er så booket lige for tiden er følge Jørn Chemnitz Kristiansen, at coronaen har gjort, at vi sætter mere pris på at komme ud i naturen. Han siger følgende:

”Coronaen har gjort, at folk er kommet ud i naturen, og så har de fået en naturfaglig dannelse og dermed mere respekt for naturen. De har fundet ud af hvad naturen kan gøre for dem, og når det gælder shelterne ved Dybvadbro Station, så er de bare let tilgængelige og ret komfortable, og det betyder bare noget for folk, der overnatter i naturen.”

Kilde: Redaktionen