Sommercamp for børn og unge på Teaterskolen Dorothea

Profilbillede
Marie Nørgaard

Teaterskolen Dorothea inviterer dig på sommercamp, og lover at det bliver den fedeste uge i sommerferien 2021. Teaterskolens camps byder på fuld smæk på teater, musical og drama for både børn, unge og voksne, med masser af grin, udfordringer og fællesskab. 

Hvem er dine undervisere? Alle undervisere har en teaterfaglig og uddannelsesmæssig baggrund, der gør dem dygtige til at undervise i lige præcis deres fag og målgruppe. På alle skolens børnehold op til 8. klasse er der også assistenter, der hjælper til med undervisningen. De unge assistenter har passion for teater, og er ifølge Teaterskolen Dorotea meget søde og imødekommende. 

Der er flere sommercamps til forskellige aldersgrupper, f.eks. er der Teater og Dansecamp for 3. - 5. klasse, som foregår fra 28. juni til 2. juli. Du kan være med til at sætte en forestilling op, dine egne ideer er med til at skabe forestillingen. Du lærer også dans og koreografi. I slutningen af ugen spilles stykket for venner og familie. Der er gratis entré. 

Alle kan være med i sommercampen Teater og Dansecamp uanset niveau. Det koster 995 kr. at deltage, og du kan tilmelde dig her: Sommercamp 21

Hvis du er interesseret i andre af skolens sommercamps for børn, unge og voksne, kan du få flere detaljer på Teaterskolen Dorotea.

Kilde: Redaktionen