Spændende kamp udmundede sig i to point til Kolding HK/KFUM: "Det luner noget så gevaldigt"

Foto: Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder.
Profilbillede
dato

I en spændende håndboldkamp mellem TPI-Odense og Kolding HK/KFUM endte det med en tæt sejr til udeholdet på 24-25. Kampen blev spillet i Paarup-Hallerne, og det var en kamp, der bød på både spænding og dramatik.

Efter kampen udtalte Kolding HK/KFUMs træner, Mathias Kolby, at det blev mere spændende end nødvendigt. Efter en forrygende start på kampen gik holdet totalt i stå efter 40 minutter.

“Puha - det blev mere spændende end nødvendigt! Efter en forrygende 40 minutter gik vi total i stå. TPI spillede 7 mod 6 i deres angreb og gik lidt mere offensivt til værks i deres forsvar, med en 5:1 formation, og de to kombineret ødelagde vores rytme fuldstændig.”

“Det gav stof til eftertanke, og man kan bare sige at os ude på bænken fik ikke klaret opgaven helt godt nok. Heldigvis holdt vi de to point i mål, som uden tvivl var det vigtigste.”

Mathias Kolby var til gengæld tilfreds med holdets præstation i de første 40 minutter, hvor de spillede super godt og tålmodigt. 

“Hvis vi udelukkende kigger på de første 40 minutter, så spiller vi super godt og tålmodig, vi giver ikke TPI nogen chance for at være med, og vi er foran med 10 mål efter de her 40 minutter. Angrebspillet flød noget bedre, end det i hvertfald har gjort efter jul og defensivt kom vi stært i gang og fik ødelagt TPI's spil med stor fysik.”

Træneren ønskede også at fremhæve en af holdets "skjulte helte", Mia Skov.

“Jeg vil gerne fremhæve en af vores skjulte helte, hun får sjældent den ros, hun fortjener.  Mia Skov står oftest i maskinrummet og knokler, det er sjældent hende som scorer flest mål, men hun har i mange kampe været omdrejningspunket for at især vores offensive spil har fungeret.”

“I dag var det dog hendes defensive indsats der var rigtig i god. Hun stod i midten og fik delt en pokkers masse håndmadder ud til TPI's spillere og de fik ikke mange chancer omkring hende, det var en fornøjelse!.”

Kolding HK/KFUM-spiller, Kathrine Krath, giver også sin reaktion på sejren:

“Vi fik hvad vi kom efter, de to point! Det luner noget så gevaldigt. Vi havde en super dårlig kamp i torsdags (mod Tved red.), så det var super vigtigt at få den kamp glemt og komme videre.”

“Vi spiller skide godt de første 40 minutter og bør egentlig at have lukket kampen, men de får lavet nogle store ændringer i deres spil, og det får vi slet ikke bugt med og vi går helt i stå. Det skal vi kunne gøre bedre som hold næste gang, men det er jeg helt sikker på vi nok skal få styr på til træning i den kommende uge.”

Næste kamp for Kolding HK/KFUM er søndag 4. februar, hvor de skal møde Skovlund Ansager HK på Skovlund/Ansagerhallen. Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens resultat: 24-25 til Kolding HK/KFUM
Række: 2. Division Kvinder

Kilde: Træner Mathias Kolby, Kolding HK/KFUM - 2. Division Kvinder