Spændende stilling som Teknisk Servicemedarbejder ved Bakkeskolen - Bliv en del af et dedikeret og hjælpsomt team

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Teknisk servicemedarbejder

Vi søger en teknisk servicemedarbejder.

Stillingen er på 37 timer.

Ansættelsestidspunkt: 1. juli 2024

​Hvem er vi
Vores teknisk service i Børne- og Uddannelsesforvaltningen er organiseret i 8 teams hvert bestående af 4-6 medarbejdere. Du vil få fast tilknytning til teamet ved Bakkeskolen.

Vi har et godt teamsamarbejde, og vi hjælper hinanden. Du står derfor aldrig alene med opgaven. Der er højt til loftet, og vi går til opgaven med godt humør. Der er et godt samarbejde med distriktets skoler og de tilknyttede daginstitutioner.

Funktioner
Du skal som udgangspunkt servicere dagtilbud og skoler i distriktet med alsidige tekniske serviceopgaver, hvor du understøtter den gode daglige drift, herunder samarbejde med ledelse, personale og fritidsbrugere. Du skal være fortrolig med IT og kommer til at styre varme-, ventilations- og alarm- og låsesystemer.

Teknisk servicearbejdet omfatter snerydning, fejning og vedligehold af legepladser, rensning af afløbstriste/tagrender, små håndværksmæssige opgaver, ophængning af hylder, udskiftning af pærer og almindeligt vedligehold, ligesom der skal hjælpes til med tunge løft og opstilling til diverse større arrangementer. Hvis der skal bruges flere folk i særlige situationer, løses opgaven ved, at der indhentes hjælp fra de øvrige i teamet.

Kvalifikationer

Vi ønsker en kollega, der er serviceminded, har godt humør og høj arbejdsmoral. Du har et godt overblik og sans for detaljen. Vi tænker, at du har en bred viden omkring praktisk arbejde, sikkerhed og gerne en håndværksmæssig uddannelse. Det er ligeledes nødvendigt, at du er habil it-bruger, har lille kørekort og er villig til at bruge egen bil mod afregning efter kommunens gældende regler.

Løn

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter principperne for Ny Løn i henhold til stillingens funktioner og ansøgers kvalifikationer​.

Nærmere oplysninger vedr. stillingerne fås ved henvendelse til

Skoleleder Susanne Rune Hartwigsen. Tlf. 2112 0297.

Ansættelsessamtale: 21. juni 2024 fra kl. 13.00

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Søg stillingen" senest den 17. juni kl. 12.00.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f405d225)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Bakkeskolen, Seestvej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055414

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet