Squashturneringen Kolding Open er lige om hjørnet: Oplev de allerdygtigste squashspillere

Profilbillede
dato

I dagene fra den 15. til den 17. september 2023 får squashentusiaster og sportsfans i Kolding en enestående mulighed for at opleve nogle af de dygtigste squashspillere i aktion.

Kolding KFUM Squash har taget initiativ til en imponerende sportsbegivenhed - Kolding Open, en del af PSA Satellite Touren. Denne begivenhed er et absolut must for alle, der har en passion for squash og ønsker at se nogle spændende kampe.

Kolding Open er en PSA-turnering med deltagelse af internationale squashspillere, der alle kæmper for æren og præmierne. Det er en mulighed for at se, hvordan verdensklassespillere udfordrer hinanden på det højeste niveau. Publikum kan forvente et intensivt og imponerende display af færdigheder, når de deltager i disse kampe.

Turneringen bringer ikke kun verdensklasseprofessionelle til Kolding, men giver også et skub til lokale og nationale squashspillere. Det er en chance for at måle deres færdigheder mod nogle af de bedste spillere i verden og lære af oplevelsen.

Senior Cup - En dansk squashfest
Lørdag under Kolding Open bliver ekstra spændende med afholdelsen af Senior Cup. Dette arrangement er åbent for squashspillere fra hele Danmark, hvilket gør det til en af de mest inkluderende begivenheder i squashkalenderen.

Det er en lejlighed for spillere på alle niveauer at konkurrere, lære og dele deres passion for squash.

Programmet - Fra indledende kampe til spændende finaler
Kolding Open begynder fredag aften med de indledende kampe, hvor spillere kæmper hårdt for at kvalificere sig til de eftertragtede finaler. Hele weekenden er fyldt med intense kampe, der kulminerer med finalerne søndag.

Det er en weekend fyldt med spænding på squashbanen.

Kom og oplev squashsporten
Uanset om du er en erfaren squashfan eller bare nysgerrig efter at lære mere om denne spændende sport, er Kolding Open den perfekte lejlighed til at komme og støtte denne fantastiske begivenhed.

Sid på tribunerne, mærk spændingen og vær vidne til, hvordan dygtige atleter udfordrer hinanden for at vinde ære og hæder.

Så sæt kryds i kalenderen den 15. til 17. september og besøg Kolding KFUM Squash for at opleve en uforglemmelig squashweekend. Vi ses på banen!


Kilde: Kolding KFUM Squash