Sydøstjyllands Politi efterforsker to mindre brande og søger vidner

Profilbillede
dato

Med omkring to døgns mellemrum har der tirsdag og torsdag været to mindre brande i samme opgang i Skovparken i Kolding. Sydøstjyllands Politi efterforsker brandene og sender den mobile politistation til Skovparken.

Sydøstjyllands Politi modtog tirsdag ca. klokken 04.20 en anmeldelse om, at der var blevet sat ild til en dør til en lejlighed i Skovparken i Kolding. Branden blev hurtigt opdaget, og det lykkedes en beboer i opgangen hurtigt at slukke den.

 

Også torsdag ca. klokken 05.30 blev der indgivet en anmeldelse om en tilsvarende brand på samme sted. Ved begge brande skete der mindre skader på dørene, og røgen sværtede området omkring dem. Ingen personer er kommet til skade ved brandene.

 

Sydøstjyllands Politi vurderer, at de to brande er påsatte, og politiet er i gang med efterforskningen, herunder tekniske undersøgelser på stedet. Den indledende efterforskning peger på, at brandene kan have relation til en uenighed, der er afgrænset til en konkret konflikt mellem én person og én eller flere andre personer.


Sydøstjyllands Politi vi meget gerne høre fra eventuelle vidner, der har observeret noget, som kan bidrage med informationer om hændelserne. Hvis du har oplysninger, der kan hjælpe politiet i efterforskningen, kan du ringe på telefon 1-1-4. Du kan også kontakte politiet i den mobile politistation, der er på stedet.

Det føles helt naturligt utrygt for beboerne og andre i nærområdet, når der med kort mellemrum er to episoder med mindre brande, der vurderes påsatte. Derfor sender Sydøstjyllands Politi den mobile politistation til Skovparken i Kolding. Her står vi til rådighed for dialog med beboerne med henblik på at skabe tryghed. Vi kan ikke dele oplysninger fra efterforskningen, men vi kan tage en snak om det, der bekymrer eller optager beboerne lige nu.

Af hensyn til den videre efterforskning deler vi ikke lige nu yderligere oplysninger med offentligheden.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydøstjyllands Politi.
Kilde: Sydøstjyllands Politi