Tandplejerhuset er blevet en del af tandlægen.dk Kolding

andlægen.dk Kolding holder til på Albuen 23 i Bramdrupdam. (Foto: tandlægen.dk)
dato

Klinikejer Trine Kock overdrager pr 1. marts sin klinik Tandplejerhuset til tandlægen.dk Kolding, hvorfra hun fremover vil være tilknyttet som tandplejer.

Den 1. marts fusionerer de koldingensiske klinikker Tandplejerhuset og tandlægen.dk Kolding. Hermed bliver Tandplejerhusets ejer Trine Kock ny tandplejer i klinikken på Albuen 23 i Bramdrupdam, hvor patienterne fra hendes otteårige praksis på Slotsalle fremover vil modtage behandling.

– Som klinikejer er der meget administrativt arbejde, og derfor glæder jeg mig til at blive en del af tandlægen.dk Kolding, hvor jeg kan fokusere på mit fagområde som tandplejer. Det er selvfølgelig med en vis vemod at skulle flytte fra de velkendte lokaler, men det overskygges af min glæde over at blive en del af en stor og veletableret klinik med dygtige kollegaer og sparringspartnere, siger Trine Kock.


Klinikejer Trine Kock (på billedet) overdrager per 1. marts sin klinik Tandplejerhuset til tandlægen.dk Kolding, hvorfra hun fremover vil være tilknyttet som tandplejer. (Foto: tandlægen.dk)

Hun fortæller, at fusioneringen ikke mindst kommer hendes patienter til gavn.

– Mens jeg er specialiseret i tandeftersyn, tandrensninger og paradentose-behandlinger, rummer tandlægen.dk Kolding en bredere vifte af behandlingsmuligheder. Derfor har jeg tidligere måttet henvise mine patienter til andre klinikker ved særlige tandproblemer, men nu kan de få hjælp under samme tag, siger Trine Kock.

Fælles værdi om høj faglighed
tandlægen.dk Kolding råder over næsten 600 kvadratmeter med ti behandlingsrum og rundt regnet 25 ansatte. Fælles for alle er en gennemgående ambition om høj faglighed i praksissen, og netop det har været afgørende for at tage Trine Kock ind som ny medarbejder. Det fortæller Amela Karabeg, klinikchef hos tandlægen.dk Kolding

 – Ud over at Trine er rigtig sød og passer godt ind i vores sociale fællesskab, så vil hun med sin høje faglighed og selvstændighed passe godt ind hos os. Vi glæder os til at nyde godt af hendes personlige og faglige egenskaber i dagligdagen, og vi skal gøre vores for, at hendes mange trofaste patienter får en god velkomst i klinikken, siger Amela Karabeg. 

Kilde: tandlægen.dk
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.