Tilkalde og sommer vikar søges til Center For Botilbud

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sommerferie- og tilkaldevikar til Center For Botilbud- Ressourcefokuseret støtte til det levede liv,

 

Center For Botilbud, Centervej og Rytterskolevej, søger både sommerferie- og tilkaldevikarer, som har lyst til at støtte beboerne i deres daglige gøremål og løse forskellige praktiske opgaver i tæt samarbejde med de fast medarbejde.

 

Måske overvejer du på sigt at skulle arbejde inden for det socialfaglige område?

Så søger Centervej og Rytterskolevej sommerferievikarer på 30 - 35 t/u til dag- og aftenarbejde samt evt. til natarbejde med mulighed for både før og efterfølgende at være tilknyttet, som timelønnet tilkaldevikar. Hvis du ønsker nattevagter skal dette tilkendegives i din ansøgning.

Tiltrædelse vil ske efter aftale.

 

Centervej

På Centervej bor der 40 voksne mennesker med betydelige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne bor i egne lejligheder, og de får individuelle tilrettelagt pædagogisk og sundhedsfaglig støtte til at have et godt hverdagsliv. Borgergruppen er bredt sammensat og rummer såvel kørestolsbrugere med betydeligt behov for pleje samt beboere, der har brug for tydelig kommunikation og guiden. Vores primære fokus er at arbejde med borgerens mestring og selvbestemmelse. Dette gør vi gennem tilrettelæggelse af en god og forudsigelig hverdag sammen med borgerne. Du skal derfor også være indstillet på, at personlig pleje hos beboerne er en del af det faglige arbejde.

 Borgerne kan have grænseoverskridende adfærd, og der er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og roen i arbejdet med borgerne. Det faste personale skal nok hjælpe dig, og sikrer dig en god oplæring.

 

Rytterskolevej

På Rytterskolevej bor der 32 voksne menneske med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Borgerne bor i egne lejlighed og modtager individuelle tilrettelagt pædagogisk og sundhedsfaglig støtte til at have et godt hverdagsliv. Borgergruppen er bredt sammensat og rummer, unge og ældre med psykisk funktions nedsættelse, enkelte er kørestolsbrugere

Vores primære fokus er at arbejde med borgerens mestring og selvbestemmelse. Dette gør vi gennem tilrettelæggelse af en god og forudsigelig hverdag sammen med borgerne. Du skal derfor også være indstillet på, at personlig pleje hos beboerne er en del af det faglige arbejde.

 

For at blive vores nye vikar.

Vi forventer ikke du kommer med en uddannelse indenfor hverken pleje eller pædagogik, men vi forventer du kommer med en stor grad af empati og evne til at skabe relationer til borgerne. Det er vigtigt at du er med til at skabe forudsigelighed i beboernes hverdag samtidig med, at du som person er omstillingsparat i en hverdag, der hurtigt kan ændre sig i forhold til det planlagte. Derfor er det også en fordel, hvis du er fleksibel og kan tiltræde med kort varsel ved fx sygdom.

 

Som vikar bliver du typisk tilknyttet 1-2 huse, sådan du lærer både beboere og det øvrige personale at kende, sådan I sammen kan skabe en god og tryg hverdag for borgerne. Dine fastansatte kollegaer vil give dig både en grundig sidemandsoplæring og fungere som din arbejdsleder i hverdagen.

 

Det er en fordel, hvis du har kørekort til bil.  

?

Centervej og Rytterskolevej er en del af Center For Botilbud under social- og arbejdsforvaltninger Kolding kommune. Vores vision er Borgerens centrum og herunder strategien selvværd og sammenhæng.

 

Kan du se dig selv på Centervej eller Rytterskolevej?

 

Så send en kort ansøgning til os via link ANSØG.

 

Vil du vide mere om jobbet på Centervej, så kontakt afdelingsleder Pernille Holt Sørensen på telefon: 21264637 eller afdelingsleder Axel Rømer på telefon: 21541226.

Læs/ se mere om Centervej.

 

Vil du vide mere om jobbet på Rytterskolevej, så kontakt afdelingsleder Ida Nørlund Larsen på telefon: 21471916 eller afdelingsleder Marie-Louise Boye Droob på telefon: 21476204

Læs/ se mere om Rytterskolevej.

 

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning. Vi glæder os til at læse den.

 

  

Ansøgningsfrist: D. 15. juni 2023.

 

Opslaget vil dog blive taget ned når vi har fundet dem vi leder efter. Så søg NU.

 
Løn: Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

 


Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7223b594)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Centervej - Center for botilbud, Centervej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=7223b594&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5830544

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet