To personer anholdt på den sønderjyske motorvej

Profilbillede

<br>Den sønderjyske motorvej var i aftes spærret mellem Kolding og Haderslev, mens politiet ledte efter genstande.

To mænd blev i aftes klokken 19.17 anholdt på den sønderjyske motorvej mellem Kolding og Haderslev. 

Anholdelserne skete efter en længerevarende eftersættelse, der startede i Sydøstjyllands Politikreds og fortsatte ned ad den syd- og sønderjyske motorvej.

Motorvejen var en overgang spærret mellem Kolding og Haderslev, mens politiet ledte efter genstande, der var kastet ud fra køretøjet under eftersættelsen. Det lykkedes politiet at finde et kontantbeløb.

Den ene af de to anholdte er nu løsladt. Den anden var eftersøgt i forbindelse med en voldssag fra Frodesgade i Esbjerg, hvor Syd- og Sønderjyllands Politi mandag den 22. august klokken 11.18 fik en anmeldelse om, at to mænd havde været i slagsmål på stedet. Syd- og Sønderjyllands Politi vurderede på baggrund af den indledende efterforskning, at der var tale om en intern personkonflikt mellem to mænd med tilknytning til samme rocker- og bandegruppering og har siden eftersøgt den nu anholdte mand.

Den anholdte er sigtet for grov vold og bliver klokken 13 i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg. Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre. Politiet har af hensyn til efterforskningen ikke yderligere kommentarer til sagen pt.
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi