Vi søger dagplejere i Kolding

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger dagplejere i Kolding Kommune.

Bor du i et af nedenstående områder?

Så er det lige dig, vi står og mangler?

  • Bramdrupdam
  • Brændkjær
  • Christiansfeld
  • Dalby
  • Eltang
  • Harte
  • Lyshøj
  • Sdr. Vang
  • Sjølund Hejls
  • Vonsild

Dagplejen i Kolding søger lige nu kollegaer i flere områder af Kolding, der brænder for at arbejde med de mindste børn, deres udvikling, læring og trivsel. Lyder det som noget for dig, så hører vi rigtig gerne fra dig.

Som dagplejer åbner du dit hjem for fire til fem børn og deres forældre. Dit hjem bliver din arbejdsplads, og derfor er din familie selvfølgelig også klar til at være positive rollemodeller for dine dagplejebørn.

Hvad kan vi tilbyde:

Du får en dagligdag, hvor du arbejder hjemmefra med en høj grad af både frihed og medbestemmelse. Det betyder, at du skal kunne arbejde selvstændigt og går til jobbet som dagplejer med en stor ansvarlighed.

Dagplejen er en del af Kolding kommunes dagtilbud. Vi deltager i kurser og udviklingsforløb, og vi arbejder med børnenes udvikling gennem læreplaner både i dagligdagen, i dit hjem og når vi mødes i legestuen. I legestuen mødes du med dine kolleger - og børnene med deres venner fra lokalområdet.

Du får tilknyttet en dagplejekonsulent, som følger børnenes udvikling og som tilbyder dig støtte, faglig vejledning og inspiration. Dagplejen tilbyder også, at du kan låne forskelligt legetøj og inventar, sådan at du kan have et godt fysisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder også, at der kan komme en "flyver", som kan hjælpe dig, hvis du får udfordringer i forhold til et barns udvikling, eller hvis du får brug for at være kortvarigt til fx tandlæge, læge eller lignende.

Hvis ikke du har erfaring, så vil vi gerne tilbyde, du kan komme i praktik hos en kollega inden du starter med dine egne dagplejebørn, ligesom du selvfølgelig får en hel introdag på dagplejekontoret.

Som ansat i Kolding kommune tilbydes desuden sundhedsordning, motionscenter og adgang til leje af kommunens ferieboliger.
 

Vores forventninger:

Vi søger en dagplejer, som har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-3 år og som har lyst til at støtte børnene i deres udvikling. Vi søger en dagplejer, der kan skabe et kærligt og udviklende børnemiljø, hvor nærvær, engagement og omsorg er omdrejningspunktet. Vi forventer, at du er fysisk robust, kommer med et positivt livssyn og har lyst til at samarbejde, så du kommunikerer på en god måde med både børn, forældre og kolleger.

Du stiller dit hjem til rådighed, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du har børnevenlige rammer inde og ude. Du skaber en god hverdag for børnene, hvor de får gode muligheder for både leg og læring såvel ude som inde. Du tilbyder børnene en sund og varieret kost i henhold til kommunens kostpolitik.

Som dagplejer står du med et stort ansvar, og derfor skal du have et gyldigt førstehjælpskursus når du starter, dagplejen sørger naturligvis for, at du løbende får opdateret din viden i førstehjælp. 
 

Vil du vide mere:

Du er velkommen til at kontakte souschef Christina Christensen på mail gchri@kolding.dk eller pr. telefon 29 23 25 36. Du må meget gerne ringe og få en uformel snak om jobbet, dine overvejelser og tanker. Vi kommer også gerne på besøg på din adresse til en snak om hvordan dit hjem kan blive godkendt som dagplejehjem.

Hvis du er mere nysgerrig og gerne vil se billeder fra hverdagen, kan du besøge os på Facebook og – eller instagram "Dagplejen i Kolding". Du kan også besøge vores hjemmeside og læse mere  Dagplejen (aula.dk)

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere omkring løn, arbejdstid, fradrag mm. kan Stella Tinggaard som er TR kontaktes på 51 52 65 28
Hvis du har et barn under 3 år, er det selvfølgeligt muligt, at du får dit egen barn i din dagpleje.

Ansættelsessamtaler: Vi afholder samtaler løbende. Send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Arbejdssted: Dagplejen Kolding

Arbejdstid: Fuldtid.

Som dagplejer har du åbent 48 timer fordelt i tidsrummet 06.00-18.00. Du aftaler selvfølgelig nærmere med din dagplejekonsulent i forhold til, hvordan timerne bedst placeres.   


Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: Løbende


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2335391)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Dagplejen, Dyrehavevej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5898457

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet