Winthers frisparksperle bragte sejren i land for KB-pigerne

Kolding Boldklub - U17 Piger (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Kolding Boldklub og Aabenraa BK stod lørdag over for hinanden i en spændende fodboldkamp på Mosevej Sportsplads. Hjemmeholdet formåede at vinde kampen med en tæt margen på 4-3.

Cheftræner for Kolding B, Mustafa Ucar, var dog ikke helt tilfreds med holdets præstation.

“Det blev en spændende kamp. Vi spiller ikke en særlig god kamp. De første 20 minutter var super godt spil, hvor vi kommer foran 2-0. Men så begynder vi af sjuske og pigerne bliver ukoncentreret.  Intet hang sammen. Alt i alt var det ikke en særlig god kamp.” fortæller Mustafa Ucar

En af de positive aspekter, som Mustafa Ucar fremhævede, var Albertes fantastiske mål på et direkte frispark, der endte lige under trekanten. Dette mål blev scoret med kun ét minut tilbage af kampen og var en afgørende faktor for KBs sejr.

Alt i alt var det en spændende kamp, hvor Kolding B formåede at vinde med en smal margen. Men der er stadig plads til forbedringer, og holdet vil arbejde på at styrke deres koncentration og undgå at undervurdere deres modstandere i fremtidige kampe.

Næste kamp for KB er tirsdag 29. august, hvor de skal møde Vojens GIE på Vojens Fritidscenter. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 4-3 til Kolding Boldklub
Række: U17 Piger Liga 2

Kilde: Cheftræner Mustafa Ucar, Kolding B - U17 Piger Liga 2