Det Gamle Posthus i Kolding får nyt liv med Frivillig Kolding som leder af det centrale mødested på Banegårdspladsen. Med fokus på sociale initiativer og samarbejde sigter Frivillig Kolding mod at skabe et levende og indbydende fællesskab.
Kolding Kommune indgår i storstilet projekt for grønnere madvaner i Danmark
Kolding Kommune fejrer indvielsen af Picniccirklen på Skamlingsbanken, et nyt legende og skulpturelt opholdssted i træ. Den nye attraktion inviterer børn og besøgende til leg, læring og afslapning med en fantastisk udsigt.
En landsdækkende undersøgelse af danskernes sundhed og trivsel er iværksat for at skabe et overblik over de sidste 15 års udvikling. Resultaterne skal målrette fremtidige sundhedspolitiske tiltag.
Kolding Kommune lancerer ny platform for fritidsaktiviteter og foreningsliv
Kolding Byråd har revideret kommuneplanen for at imødekomme fremtidens udfordringer inden for byudvikling, naturbeskyttelse og nye boligområder. Planen er nu åbnet for offentlig høring, og borgerne opfordres til at give deres input.
Kolding Kommune hædrer virksomheder for deres bidrag til et rummeligt arbejdsmarked
Kolding åbner dørene til uddannelsesverdenen under Åbent Hus arrangementet den 1. februar, hvor besøgende kan udforske 50 forskellige uddannelser inden for design, innovation, økonomi og pædagogik.
En markant befolkningsvækst har præget Kolding Kommune ved årsskiftet, hvor antallet af indbyggere nåede op på 95.937. Stigningen på 1.148 personer tilskrives især indrejse fra udlandet, og det går over kommunens vækstambition.
Kolding Kommune styrker biodiversiteten med nye stenrev ved Gl. Ålbo
Kolding Kommune hylder Kong Frederik 10. med nye kongetræer som symbol på det historiske tronskifte
Kolding Syd Genbrugsplads lukker i en uge grundet fjernvarmearbejde. Besøgende rådes til at benytte alternative genbrugspladser i kommunen i perioden.
Kolding Kommune informerer om åbningstider og tjenester i juleferien
Kolding Kommune indgår banebrydende samarbejde med Meyers Madhus i 2025 for at revolutionere køkkenerne i seks udvalgte institutioner med bæredygtige og klimavenlige madvaner.