Så er der nyt fra Den Hvide Hest Kolding
Stegte julesild – sprøde, duftende og fulde af decemberstemning.
Vi lader sildene trække et døgn i sennep, løg, fennikel og salt, før de paneres, steges sprøde og lægges i en varm eddikelage med julens krydderier.
En lille tradition, der samler duftene af december på én tallerken.
Klar til juledagene – og til at blive delt ved bordet.
Vi lader sildene trække et døgn i sennep, løg, fennikel og salt, før de paneres, steges sprøde og lægges i en varm eddikelage med julens krydderier.
En lille tradition, der samler duftene af december på én tallerken.
Klar til juledagene – og til at blive delt ved bordet.
Den Hvide Hest Kolding er kommerciel partner med VORES By Kolding og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Den Hvide Hest Koldings på deres hjemmeside.