KIF Banko den 6. oktober 2019 kl. 15.00 – 18.00

dato

Nyheden er fra KIF Håndbold

Allerede nu er vi i gang med forberedelserne til Banko den 6. oktober 2019. Dette er et af flere indtægtsskabende arrangementer, som sikre at vi i KIF har nogle fantastiske tilbud til vores medlemmer.

Sidste år havde vi et flot show med Banko-Carl ved roret. Det var super sjovt og omkring 500 gæster blev både underholdt og gik hjem med flotte præmier. Men det gav ikke det forventede overskud og dette skyldes til dels at udgifterne var store. Derfor vil vi i år prøve et andet koncept i samarbejde med LIVA og Støtteforeningen 1967 – som er en af Koldings lokale bankoforeninger. Vi mener, at vi sammen kan trække lige så mange mennesker i hallen og holde udgifterne nede, således at KIF moderklub kan tjene mellem 50.000 – 100.000 kr. på arrangementet.

Udover de opgaver der skal løftes på dagen, som fortrinsvis kan klares af vores børn og unge, så håber vi, at mange af jer vil byde ind med sponsor-præmier – små som store, som kan tiltrække mange gæster i hallen. I må meget gerne kontakte Gitte Thomsen på mobil: 22 46 79 30 eller mail: gbot84@gmail.com, hvis I har kontakterne til firmaer, som gerne vil bidrage med en flot præmie😊

 

Ny aktivitet i Sydbank Arena

Grunden til at vi er kommet i snak med Støtteforeningen 1967, er at de fra torsdag den 4. april 2019 rykker i Sydbank Arena med deres ugentlige bankospil. De har ikke længere lokaler i midtbyen og har derfor lavet en aftale om at leje sig ind i lokaler på 2. sal i hallen. Så skulle nogen have lyst til at gå til banko hver torsdag kl. 18.30 – ca. 21.30 – så tager de med glæde imod nye medlemmer i foreningen. Kig forbi torsdag den 4. april, hvor dørene åbner kl. 17.00 og vær med til at byde nye venner af huset - Velkommen!

 

Kilde: KIF Håndbold