Socialrådgiver til Kvindesygdomme og Fødsler, Sygehus Lillebælt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ønsker du et arbejdsliv, hvor gravide og familier med særlige behov for tværfaglig støtte er i fokus? Og trives du i et spændingsfelt, hvor tidlig indsats, tværsektorielt samarbejde og akutte opgaver er en del af hverdagen?

Så har du nu mulighed for at søge en unik stilling som socialrådgiver i Kvindesygdomme og Fødsler på Sygehus Lillebælt, med tillknytning til arbejdet i Familieambulatoriet og børneopfølgningen.

Stillingen er nyoprettet og ønskes besat pr. 1.12.2023. Der er gode muligheder for at justere timetallet i forhold til dine ønsker.

Stillingen henvender sig til dig, der ønsker at arbejde bredt på tværs af sygehusets afsnit i henholdsvis Familieambulatoriet i Kvindesygdomme og Fødsler og den ambulante børneopfølgning i Børne- og ungeafdelingen. Det indebærer foruden tæt kontakt til familierne, tværfagligt samarbejde med vores dygtige personale i graviditetsteamet, føde- og barselsafsnittet samt Børne- og unge afdelingen.

På Sygehus Lillebælt ønsker vi at bidrage til gode tværfaglige og tværsektorielle forløb med sammenhæng og kontinuitet for vores gravide/familier i udsatte situationer. Derudover arbejder vi for relevant og støttende opfølgning til de børn, der under graviditeten har været eksponeret for rusmidler, alkohol, afhængighedsskabende medicin mm.



Vi tilbyder

  • En funktion som socialrådgiver i en afdeling hvor patienternes behov prioriteres højt.
  • En tværgående stilling, hvor du både kommer til at gøre en forskel for gravide i udsatte situationer og for familier og børn, der er indlagt lige efter fødslen.
  • Tilknytning til vores børneopfølgning for 0-6 årige, hvor du vil bidrage ved netværksmøder som mødeleder og referent mm.
  • En rolle som sparringspartner for forskellige teams i Kvindesygdomme og Fødsler.
  • Tæt samarbejde og sparring med vores nuværende socialrådgivere, som har mange års erfaring på området.
  • Samarbejde med Børne- og ungeafdelingen, herunder børnelæger, psykologer, socialrådgiver, socialsygeplejersker mv. tilknyttet Sygehus Lillebælt.
  • Tværsektorielle kommunale kollegaer som du møder i samarbejdet om at skabe gode forløb for vores udsatte familier.
  • En afdeling hvor tværfagligheden er værdsat og anerkendt som en styrke og ressource der værnes om.
  • En engageret ledelse, der brænder for at udligne ulighed i sundhed og for arbejdet med de mest udsatte gravide, børn og kommende familier.


Vi søger

  • En socialrådgiver med kendskab og erfaring i forhold til målgruppen.
  • En socialrådgiver med viden om interventionsmodellen i Familieambulatorierne, Sundhedsstyrelsens anbefalinger ift. rusmiddelbehandling under graviditet, samt børn med senfølger af rusmiddeleksponering under graviditeten.
  • En socialrådgiver med kendskab til det juridiske fundament ex. sundhedsvæsenets skærpede underretningsforpligtelse, Servicelovens kapitel 11, Barnets lov, samt relevant lovgivning ift. børn med eventuelle diagnoser.
  • Kendskab til samarbejdsaftaler i Region Syddanmark i forhold til målgruppen.
  • En kollega med hjertet på rette sted, som har en omsorgsfuld tilgang til gravide/familier/børn i udsatte situationer.
  • En kollega der værdsætter det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde, og trives i mødet med mange forskellige afdelinger, teams, faggrupper og patienter.
  • En kollega, der brænder for at bidrage til forløb af høj kvalitet.
  • En kollega med gode kompetencer i såvel skriftlig som mundtlig formidling.
  • En selvstændig fagperson, der kan prioritere i arbejdsopgaverne og sætte de gravides/familiernes behov først.


I Kvindesygdomme og Fødsler investerer vi løbende i psykologisk tryghed, supervision, mindfullness samt yderligere tiltag, der øger trivslen på og uden for arbejdspladsen.

Sammen med Børn- og ungeafdelingen arbejder vi tæt med de fælles opgaver i Familieambulatoriet Plus og Børneopfølgningen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af patientprogrammer med jordemødre/læger, netværksmøder, akutte eller planlagte opgaver på sygehusets forskellige afdelinger, teammøder samt kontortid med åben telefontid for rådgivning og sparring - til patienter så vel som kolleger.

Din arbejdsplads vil primært være i Kolding, men med mulige periodevise opgaver både i Vejle, Middelfart, Fredericia og Brørup, hvor vi også har jordemoderkonsultationer.

Vi ser i høj grad frem til din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 22. oktober 2023. Samtaler afholdes i uge 43



Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med Socialrådgiverforeningen.



Du er meget velkommen til at skrive til os ved spørgsmål, hvorefter vi ringer til dig på et aftalt tidspunkt. Vicechefjordemoder og daglig leder Louise.oddershede.simsick@rsyd.dk

Cheflæge og leder af Familieambulatoriet Plus Anne.Cathrine.Hoffgaard.Munk@rsyd.dk

Chefjordemoder Anne.uller2@rsyd.dk



Om Afdelingen
Kvindesygdomme og fødsler på Kolding Sygehus er en af landets større specialafdelinger inden for kvindesygdomme, graviditet, fødsel og barselspleje. Afdelingen har ca. 260 ansatte og ca. 3.300 fødsler årligt. Vi er en robust organisation, baseret på tillid, samhørighed og høj faglighed.

Afdelingens vision er at levere kvalitet i topklasse og være en rejse værd, både for patienter og personale. Derudover uddanner vi fremtidens sundhedspersonale og udøver forskning og udvikling inden for det obstetriske og gynækologiske område.

Sygehus Lillebælt er en organisation, der arbejder med udgangspunkt i værdierne respekt, ordentlighed, samarbejde og excellence. Fælles for os alle er, at vi sætter patienten først, gerne går forrest og gør vores arbejde bedre i dag end i går.
Du kan læse om Sygehus Lillebælt og afdelingen på http://www.sygehuslillebaelt.dk/wm223295



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus, Sygehusvej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5919641

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet